Cake World Nordic i Bella Center

I weekenden var jeg på kagemesse. Skandinaviens største for det ikke skal være løgn. Forventningerne var derfor helt i top, da jeg hoppede på metroen til Amagers kæmpe messehaller. Jeg måtte dog desværre forlade kagefesten en anelse slukøret (og kagesulten) – men jeg tog trods alt en lille smule ny inspiration med hjem i shopping-baggen. Se med her.

Cake World Nordic var min første tur på kagemesse nogensinde. Det i sig selv er vel lidt af en succeshistorie. Entusiasmen stopper dog her, for der var ikke meget – ud over det sædvanlige – at komme efter. Jeg fandt ikke mange produkter, som man ikke relativt nemt kan købe på nettet eller hos sin lokale Specialkøbmand, og jeg savnede desuden det helt oplagte: Kagerne! Skulle jeg arrangere den ultimative kagemesse, havde jeg nok lige ringet til Strangas eller Blomsterberg, så kageentusiasterne også havde haft mulighed for at sætte sig ned og tage et break med lidt godt til ganen.

Når det er sagt, er det selvfølgelig altid totalt optur at få lov til at browse rundt og se på kageudstyr – og jeg har trods alt aldrig været et sted, hvor der var samlet så meget udstyr på ét sted. Nogle stande havde også kager til udstilling, og det var faktisk næsten det fedeste. Derudover var der kagekonkurrencer, hvor der også var en del fine kager, som var værd at kigge nærmere på.

Kagemesse

Jeg fandt flere smukke kager, som jeg selv kunne have lyst til at prøve at gøre efter. Se fx disse to smuksakker i de fineste, sarte farver:

Kager_messe

Der var også de lidt fjollede kager, som alligevel imponerede. Prøv lige at se detaljerne og håndværket i hønens fjerdragt. Spitzenklasse!:

Høne_kage

Konkurrencevinderen var enkel og stilren, og hvem misunder ikke disse flotte, skarpe kanter:

Kattekage

Skriv en kommentar

Du kan anvende følgende HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>